Keresztem hordozása áldást jelent


2006. január 6.

Uram Jézus Krisztus, Te vagy életem öröme!

Emlékezz, gyermekem, a Keresztemre és a váltságdíjra, melyet azért fizettem, hogy megváltsalak és megszabadítsalak benneteket, hogy örök életetek legyen. Ha nem is találsz megfelelő szavakat, hogy kifejezd teljes örömödet és irántam érzett szeretetedet, szíved megdicsőít engem, ahányszor csak hozzám jössz nyomorúságodban. Vassula, egyszer említettem neked, hogy amikor átölelsz, a Keresztemet is átöleled. Jöjj közelebb hozzám, és  szenvedésemből is vállalj részt! Keresztem hordozása áldást jelent. Úgy tűnik, te sem és mások sem fogják fel teljesen, hogy ez jelkép, melyet én, az Isten, rátok helyezek. Belátod, hogy ez mekkora megtiszteltetés? Hogy az Isten a teremtményében megpihen? Maradj Teremtőd és Vőlegényed izzó ölelésében, és tedd félre az összes bajodat, kísértésedet, kudarcodat, betegségedet, fájdalmadat és aggodalmadat! Töltsön el mennyei boldogság és feledékenység, csendesedj el és összpontosíts rám, a te Istenedre és Mindenedre! Én Minden vagyok. Ölelésemben lelked meg fogja tapasztalni rejtett misztériumaimat.

Gyönyörködöm semmiségedben, gyönyörködöm a gyermekekben. Maradj bennem, sohase szakadjunk el egymástól! És amikor az emberek szembeszállnak veled és mindenféle etikátlan kijelentéseket tesznek, ellentmondanak, fájdalmat okoznak neked és mérgüket öntik rád, gondolj rám, gondolj kínszenvedésemre, gondolj arra, mit mond a Szentírás a Szőlőtőről és a szőlővesszőkről. A vesszőkre, melyeket levágtak, mert nem maradtak bennem. Akiket levágtak rólam, mert szárazak voltak, azok nem értették meg sem az igazságot, sem a gazdagságomat. Lelki halálukban és ürességükben mindenkit elnyomnak, akik hozzám fordulnak, és akiket kegyelmekben részesítek. Látod, rávezettelek arra, hogy prófétáim egykori útját járd, misztikus nyelven beszéltem hozzád, adományokkal ékesítettelek, hogy képes légy továbbadni Igéimet szeretet-himnuszok formájában. Szemlélődő módszerekkel vezettelek, arra ösztönöztelek és buzdítottalak, hogy a jót keresd, és arra vágyj, hogy a kedvemben járj. Olyasmit kínáltam neked, ami meghaladja az emberi elme felfogóképességét, éspedig azt, hogy akkor beszélgethetsz Velem közvetlenül, amikor csak akarsz. Szigorúan meg fogom ítélni az ellenségeidet, akik rosszindulatúan bánnak veled, és akik engem provokálnak. Ezek a dolgok meghaladják a szárazak értelmét, hasonlóan a száraz szőlőveszőkhöz, amiket tűzre kell vetni; ha visszautasítják a Szőlőtő által felkínált gazdag életerőt, elszáradnak, már nem tudnak semmit sem tenni. Igen, őket össze fogják gyűjteni az Angyalaim és tűzre vetik, elégetik őket.

Leányom, nagyon igazságosan vissza fogom fizetni a sérelmeket azoknak, akik bántanak téged, és meg foglak jutalmazni, amiért elviseled miattam az igazságtalanságot és az üldöztetést. Tudd, hogy ráírtam nevemet az egész lényedre, hogy továbbra is bátran és méltóságteljesen el tudd szenvedni az üldözőid ostorcsapásait, akik valójában a Keresztem üldözői. Megáldalak, és az én békémet adom neked. IC

 

Share

Friss Hírek

Facebook Like Gomb

Főmenü

Be / Kijelentkezés