Én vagyok a kulcs a Paradicsomhoz

2018. december 10.

Az Én békémet adom neked, Vassulám. Ne kételkedj a Szeretetemben! Gyönyörűségem vagy, akit megoltalmazok. Én vagyok a te Őrződ.

A megbocsátásról és az igazságról szól énekem. Szeretem az igazságot, az alázatot és az erényt. Engedjétek, hogy titeket is gyermekeimmé fogadjalak, mint ahogy leányomat is gyermekemmé fogadtam, aki egyesült Velem, és egységben él Szentlelkemmel. images/heart.1.gif Az elmúlt évek során láthatóvá tettem előtted egységünket. Nem ültettelek-e el téged, mint liliomot a többi liliom közé gyönyörűségem kertjében? Nem mutattam-e meg neked jóságomat és kedvességemet? Pihenj meg továbbra is Szentséges Szívemben, hogy lelked nyugodt és békés maradjon.

Világosságod és megmentőd, erődöd és sziklád vagyok, ezért hát ki tudna elszakítani téged Tőlem? Gyermekem! Halld meg hangomat, és fogadd úgy, mint a napot. Fogadd úgy, mint záporesőt a szomjas föld, akkor ujjongva dalol majd a szád, és nyelved bölcsességem szavait és csodáimat fogja hirdetni szüntelen. Így váltsd valóra a Nekem tett fogadalmaidat. És mondj köszönetet, amikor Nevemet hívod. Érjenek el Hozzám imáid, úgy szálljanak fel Hozzám, miként a tömjén füstje.

Emlékeztess mindenkit, hogy egész életeteken át minden egyes gondolatotok és cselekedetetek fel van jegyezve az Élet Könyvében, az Igazság Könyvében, mely ki lesz nyitva az Ítélet Napján, és hangosan és részletesen fel lesz olvasva minden, amit földi életetekben tettetek. Az erényeseknek örök életük lesz Velem, míg a lázadók fejjel lefelé lesznek örökre az alvilág örök tűzébe hajítva. Alapozzátok hát életeteket a szeretetre! Állhatatosan szeressetek, hogy mindörökre a Paradicsomban pihenhessetek!

Én vagyok a kulcs a Paradicsomhoz.

Engedd, Vassula, hogy még egy rövid időre igénybe vegyem a kezedet. Szívemben hordozlak téged.

Share

Friss Hírek

Facebook Like Gomb

Főmenü

Be / Kijelentkezés