Fenséggel és hatalommal kormányzok, és ellenállhatatlan kegyelemmel

2013. december 11.

Gyermekem, Jahve a nevem. Érezd a jelenlétemetNyisd ki a szívedet a kegyelemnek, hogy az Én fényem világíthasson benned. Ne félj, mert Én veled vagyok!

A parancs, melyet szeretettel adtam neked, hogy eljuttasd, hirdesd népemnek az Üzeneteimet.  Leányom, a te hangodon keresztül beszéltem, hogy mikor gonoszságot látsz, gyökerestől kitépd, hogy ledönts a gátakat és letörd a hangokat, melyek akaratom ellen irányulnak, és felépítsd szentélyeimet, melyeket a gonosz földig rombolt, és felvirágoztasd ezt a nemzedéket, betelepítsd növényekkel ezt az elhagyott vadont.  Tégy jobbá másokat, leányom! Légy türelmes a küzdelmek és a támadások idején! Fiam, Jézus Krisztus, könnyeket hullat a keresztjén, mert ez a generáció kétségek között van, siránkoznak, mert istentelenek. Atyai szívem fáj, mert oly sokan nem hallják meg hívásomat. Nem, ők nem értik meg, hogy te vagy az Én ajándékom számukra.

Az én akaratom a Tiéd, Uram!”

Mindenkit emlékeztetni fogok arra, hogyan kormányzok: fenséggel és hatalommal kormányzok, és ellenállhatatlan kegyelemmel. Téged foglak használni, hogy felfedjem ennek a generációnak, hogy mi hiányzik nekik, és mit veszítenek. És sajnálom azokat, akiknél süket fülekre találnak szavaim!

Szemük előtt van a szeretetem, és még mindig nem ismernek Engem. Ez az Üzenet mindenkinek közvetlenül szól. Áldásom rád, Gyermekem, pihenj meg keblemen.

AlphaOmega

Share

Friss Hírek

Facebook Like Gomb

Főmenü

Be / Kijelentkezés