Te vagy az örököse ezeknek az Üzeneteknek

2014. január 14.

Hogyan tudnám meghálálni Neked mindazt, amit értem tettél?

Virágom, mint Isten szeretett leánya, képessé tettelek arra, hogy növekedj Bennem azáltal, hogy a szívedben élek és engedem, hogy növekedj Bennem. Meg akartam mutatni ennek és a következő nemzedéknek az Én jóságomat és irgalmamat, és azt, hogy milyen rendkívül gazdag vagyok a kegyelmekben.

Terjeszd ki, kérlek, nagylelkűségedet minden létezőre, mondhatnék még ennél sokkal többet, de az sem lenne elég! 

Leányom, légy olyan, mint a tűz, mely szeretettől izzik népem iránt, és elég erőt adok neked ahhoz, hogy megdicsőíts Engem. Még nem fejeztem be Művemet benned, vannak még zenei dallamok, prófétai kijelentések és bizánci tanítások, melyeket át akarok adni ennek a nemzedéknek. 

Te vagy az örököse ezeknek az Üzeneteknek, ezért senkinek sincs joga elvetni téged. Mondom neked, azok, akik ellened prófétálnak, igazságosan megkapják majd a részüket Udvaraimban. Ha nem hallgatják, és nem figyelnek prófétáim szavaira, akiket fáradhatatlanul küldök hozzátok, akkor szigorúan fogok velük bánni, ahogyan megérdemlik. Vassula, szavaimat komolyan kell venniük azoknak, akik hazugságokat gyártanak. Foguk akár a lándzsa és a nyíl, nyelvük pedig éles kard. Vassulám, látom, hogy egyesek milyen méltatlanul bánnak veled, elfelejtve azt, hogy Angyalaim jelenlétében, Én az Isten énekeltem neked, kentelek fel és formáltalak téged. Felékesítettem lelkedet bölcsességgel és tanácsokkal, hogy képviseld érdekeimet. Áldott, aki hallgat Engem!

Leányom, gyűjtsd össze a Hozzám hűségeseket, és ismertesd meg Szavaimat, melyeket Velem együtt írtál! Érted? Elérkezett az idő, hogy feltáruljanak Szavaim. Jöjj, szeretlek téged, leányom, szeress Engem és hirdesd tovább Szavaimat minden nemzetnek – Jahve a nevem. Én, az Isten, soha nem foglak elhagyni téged.

Share

Friss Hírek

Facebook Like Gomb

Főmenü

Be / Kijelentkezés